برگزاری گردهمایی یک روزه اساتید اقتصاد سلامت کشور و چهلمین عصرانه داغ سلامت

گردهمایی یک روزه اساتید اقتصاد سلامت کشور و چهلمین عصرانه داغ سلامت روز دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ به همت مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی، معاونت آموزشی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در تالار شهید دکتر بهشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آغاز به کار کرد.

در این نشست علمی و تخصصی، رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جناب آقای دکتر شیرانی ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و اساتید اقتصاد سلامت کشور و روسا و مدیران مراکز درمانی استان اصفهان، در مورد اهمیت اقتصاد سلامت و نقش آن در بهبود خدمات بهداشتی درمانی و بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی درمانی کشور مطالبی را مطرح نمودند.

در ادامه آقای دکتر محمدرضا رضایتمند دانشیار اقتصاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و رئیس مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت به ارائه گزارش تحقیقاتی تحلیل روند ۱۰ ساله هزینه و درآمد بیمارستان‌های منتخب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پرداختند.

سپس از دو کتاب حاصل از برگزاری ۴۰ برنامه عصرانه داغ سلامت با عنوان‌های "عصرانه داغ سلامت با طعم پزشکی خانواده" و "عصرانه داغ سلامت با طعم تجربیات کووید ۱۹" رونمایی گردید.

در قسمت بعدی پنل تخصصی بررسی جایگاه بروندادهای آموزشی و پژوهشی رشته اقتصاد سلامت با حضور دکتر غلامرضا حسن زاده دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت ، دکتر علی اکبری ساری رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و رئیس بورد مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و اقتصاد سلامت و جناب آقای دکتر بارونی سرپرست مدیریت شبکه وزارت بهداشت و با مشارکت حضار در مورد ترجمان دانش و بروندادها و تاثیرات رویکرد علمی اقتصاد سلامت در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی حوزه سلامت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

پایان بخش برنامه در قسمت صبح، تقدیر از فعالین برگزاری سلسله نشست‌های عصرانه داغ سلامت بود .

در برنامه عصر نشست، اساتید اقتصاد سلامت کشور به هم‌اندیشی در مورد جایگاه و چالش‌های پیش روی رشته اقتصاد سلامت پرداختند.