رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره

این همایش توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و همکاری مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، گروه طب سنتی ایرانی،دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، معاونت بهداشت و همکاری دانشگاه اصفهان در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۲۷ و ۲۸ فروردین ماه و در محل تالار پیامبر اعظم دانشگاه اصفهان تشکیل گردید. 

برنامه های همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره شامل نشست های مختلف با محوریت نقش نان سالم و غلات در پیشگیری و درمان بیماریها از دیدگاه طب سنتی ایرانی و طب نوین با حضور سخنرانان و متخصصین در حوزه های علوم تغذیه، طب سنتی ایرانی، علوم و صنایع غذایی، دندانپزشکی اجتماعی و پزشکی مولکولی ارائه گردید. در کنار همایش کارگاه های جانبی همراه با طبخ نان خانگی، تقدیر از ایده های برگزیده و اهدای جوایز به شرکت کنندگان در مسابقه نیز برگزار گردید.
شایان ذکر است دکتر مسعود فردوسی استاد تمام و سرکار خانم دکتر معینی استادیار گروه مدیریت و سیاستگذاری سلامت و همچنین دکتر باش زر عضو مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت از سخنرانان کلیدی این همایش دو روزه بودند.