رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری دومین پیش نشست همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره در دانشکده

دومین پیش نشست همایش ملی نان سالم از مزرعه تا سفره با موضوع "اقتصاد نان و غلات با زیر موضوعات اقتصاد سلامت ناشی از پیامدهای نان و غلات، اقتصاد رفتاری در مصرف نان و غلات و اقتصاد و تجارت نان و غلات" به همت  مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت با همکاری مرکز رشد و کارآفرینی و مرکز پژوهشی فراورده های طبیعی و زیستی در تاریخ 4 دیماه 1403 در تالار اصفهان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید. در این نشست جناب آقای دکتر اکبری عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در خصوص حوزه های مختلف مرتبط با تولید نان از قبل از مزرعه و تا پیامدهای بعدی مرتبط با آن در حوزه اقتصاد کلان و سیاستگزاری های مرتبط با نان مواردی را مطرح نمودند. در ادامه نیز جناب آقای مهندس دزفولی عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان مباحثی را در ارتباط با وضعیت تولید و تجارت مصولات وابسته کشاورزی (بخصوص آرد و نان) ایراد نمودند. طی این نشست سرکار خانم دکتر معینی عضو هیات علمی گروه اقتصاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به کاربرد تئوری رفتاری در مصرف نان و غلات و همچنین اقتصاد خرد مرتبط با مصرف کننده مطالبی را عنوان داشتند. در این نشست همچنین گفتگوهایی پیرامون برگزاری همایش نان سالم از سفره تا مزرعه صورت گرفت و مقرر گردید از ایده های نو در برگزاری همایش استفاده حداکثری انجام پذیرد.