پیام دکتر علیرضا رحیمی به مناسبت هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت

با سلام و تحیات

در سازمان‌های ارائه‌دهنده خدمات و مراقبت‌های سلامت یکی از منابع اصلی اطلاعات، پرونده پزشکی بیمار است که به عنوان غنی‌ترین منبع اطلاعاتی، مهم‌ترین ابزار ذخیره و بازیابی اطلاعات و آنالیز مراقبت‌های بهداشتی و درمانی می‌باشد، پیشرفت تکنولوژی و استفاده از فناوری‌های مختلف در این حوزه نیز نمایان است. زحمات کارکنان حوزه فناوری اطلاعات سلامت در بیمارستان‌ها در دوران شیوع ویروس کرونا اگرچه شاید کمتر بیان شد اما بسیار ارزشمند و تاثیرگذار است.

ماموریت و رسالت رشته فناوری اطلاعات سلامت بر آن است تا کاستی‌های مربوط به عدم اجرای سلامت الکترونیک و سیستم دستی ثبت و ذخيره اطلاعات را برطرف نمايد. کارشناسان اين رشته برآنند تا با پياده سازي اهداف اين رشته که افزايش سرعت، صحت و امنيت در دسترسي، ثبت و انتقال اطلاعات و ايجاد راهکارهايي نوين جهت آگاهي بخشي به افراد در کنترل ابتلا به مشکلات و بيماري‌ها در بروز خطاهاي پزشكي را به حداقل رسانند و بر سلامت جامعه بیفزایند به همين مناسبت ضمن تبريك به اساتيد محترم، كارشناسان، همکاران و دانشجويان عزيز دوام توفیقات شما را در ظلّ توجهات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه‌الشریف) و مقام معظم رهبری از محضر حق‌تعالی مسئلت دارم.

دکتر علیرضا رحیمی

رییس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی