بیانیه 13 آبان

13آبان ماه، روز  مبارزه با استکبار جهانی، روز دانش آموز و روز ملی مقاومت و ایستادگی مردم ایران در مقابل  قدرت‌ طلبی و سلطه گر ی استکبار جهانی و در راس آن  آمریکای جهانخوار و خبیث  است  و این روز  یک روز ملی است که  راز و رمز پیروزی ملت های آزادی طلب  در گروی ایستادگی و مبارزه با استکبار جهانی است.

امروز ایادی استکبار باید بدانند که ایران اسلامی به واسطه حضور رهبری فرزانه و آگاه به مسائل روز دنیا، به طور یکپارچه از منویات پدرانه معظم له، همواره آماده هست در تمام میدان ها،  صحنه ها،   قدرت خود را به نمایش بگذارد.

امروز ملت‌های منطقه و جهان به خوی استکباری آمریکا آشنا شده‌ و آنچه در کشورهای جهان در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی رخ می‌دهد و مردم با ملیت‌ها و ادیان مختلف علیه آن رژیم و حتی آمریکا شعار سر می‌دهند، نشان از خروش همگانی علیه استکبار است که می‌توان ۱۳ آبان ۵۸ را در این وضعیت بسیار سهیم دانست.

مردم بزرگ ایران که حماسه ۱۳ آبان ۵۸ را رقم زدند و آغازگر شکست هیمنه آمریکا شدند، به لطف خدا و با همراهی ملت‌های منطقه خروج آمریکایی‌ها از منطقه را که از سال‌ها پیش آغاز شده به سرانجام خواهند رساند و آنچه این روزها در نبرد با صهیونیست‌ها رخ می‌دهد قطعا به پیروزی نهایی ملت فلسطین خواهد انجامید.

دکتر علیرضا رحیمی

ریاست دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی