ابلاغ خانم دکتر عتیقه چیان

عضو محترم هیات علمی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

ادامه

با سلام و احترام

با توجه به سوابق و تجربیات ارزنده سرکارعالی  به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست کمیته پژوهش های دانشجویی دانشکده مدیریت واطلاع رسانی پزشکی منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال ضمن رعایت جوانب شرعی و قانونی و با صرف وقت کافی و طبق برنامه تنظیمی امور محوله را با همکاری اعضای محترم هیات علمی، کارکنان، مدیران گروههای آموزشی و سایر معاونین و مدیران محترم و روسای مراکز تحقیقاتی به نحو مطلوب انجام دهید.

توفیق سرکارعالی  را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در پرتو عنایات حضرت ولی عصر (عج) و منویات گرانقدر مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، از درگاه خداوند سبحان مسئلت می نمایم.

ابلاغ

خیابان هزار جریب،دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

کد پستی:۷۳۴۶۱-۸۱۷۴۶

تلفن:۲۰۲۷-۳۷۹۲۲۰۲۶-۰۳۱

نمابر:۳۶۶۸۴۷۹۹-۰۳۱

به کانال سروش دانشکده بپیوندید

تعداد بازدیدکنندگان

• بازدیدکنندگان:
    • امروز:۷۳
    • این هفته:۸,۲۸۵
    • این ماه:۳۸,۱۵۴
    • این سال:۲۰۶,۰۲۳

ورود کاربر

CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.