سخنرانی علمی با عنوان "آثار ناپایداری اقتصادی بر  سلامت اجتماعی"

به همت مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، سخنرانی علمی با عنوان "آثار ناپایداری اقتصادی بر  سلامت اجتماعی"، توسط استاد بزرگوار جناب آقای دکتر ابوالقاسم پوررضا، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، و دکتر مریم معینی، عضو مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، برای اعضای گروه سلامت اجتماعی فرهنگستان علوم پزشکی ارائه گردید.

در قالب این سخنرانی که در تاریخ 1402/2/5 به صورت آنلاین و حضوری ارائه شد، سخنرانان به بررسی نقش متغیرهای کلان اقتصادی بر سلامت روان، بیماری های مرتبط با ناامیدی، و معضلات اجتماعی مرتبط با آن ها پرداختند. در ادامه، اعضای گروه سلامت اجتماعی به بحث و ارائه نظر پیرامون رابطه متقابل وضعیت کلان اقتصادی و سلامت اجتماعی بویژه در جامعه جوان و میانسال ایرانی پرداختند.

متن دعوت نامه