حضور پرشور دانشگاهیان در راهپیمایی روز جهانی قدس

جمعه 9 اردیبهشت ماه، مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روز قدس، خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعم از رییس دانشگاه، مدیران، مسئولین، کارکنان و دانشجویان همراه با مردم عزیز  اصفهان، در راهپیمایی روز قدس شرکت و برائت و انزجار خود را از رژیم اشغالگر صهیونیستی اعلام نمودند.

در این روز نیروهای عملیاتی اورژانس استان اصفهان نیز با استقرار در معابر راهپیمایی روز قدس، باری دیگر حماسه خدمت و  مشارکت فعالی را برای خدمت به مردم و راهپیماییان رقم زدند.

همچنین کارشناسان واحدهای مبارزه با بیماری‌ها و سلامت خانواده مرکز بهداشت شماره یک و دو اصفهان با ایجاد ایستگاه‌هایی در مسیر راهپیمایی، به ارایه خدماتی از قبیل: تزریق واکسن کرونا، مشاوره خانواده و تبیلغ فرزند آوری و مشاوره در خصوص بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در میدان امام خمینی(ره) پرداختند.

شایان ذکر است دکتر شیرانی رییس دانشگاه بهمراه دیگر مسئولین در غرفه‌های مراکزبهداشت شماره یک و دو اصفهان حضور یافته و ضمن بازدید از نحوه ارائه خدمات به مردم، از زحمات آنان تقدیر و  تشکر نمودند.