برگزاری دومین بوت ‌کمپ گروه سلامت در بلایا و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

دومین بوت ‌کمپ گروه سلامت در بلایا و فوریت های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با محوریت "برنامه ریزی پاسخ نظام سلامت به مخاطره فرونشست با استفاده  از نرم اقزار  GIS"برگزار شد.
دومین بوت ‌کمپ گروه سلامت در بلایا و فوریت ها با عنوان "برنامه ریزی پاسخ نظام سلامت به مخاطره فرونشست با استفاده از نرم افزارGIS " در تاریخ 19 الی 21 اردیبهشت 1402 به همت انجمن علمی دانشجویی سلامت در بلایا و فوریت های دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی با همکاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اصفهان برگزار گردید. درنخستین روز از بوت کمپ، گروه سلامت در بلایا و فوریت ها میزبان 45 نفر از دانشجویان مقطع دکترای تخصصی رشته های سلامت در بلایا و فوریت ها، بهداشت، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و اعضای هیات علمی بوده و ازوضعیت فرونشست در دشت مهیار بازدید کردند. در حین بازدید با طرح سناریوی فرونشست زمین، آموزش عملی پاسخ نظام سلامت به پدیده فرونشست با انجام مانور نحوه انتقال مصدوم در شرایط اضطراری و تریاژ بیماران بر روی بیمارنمای گریم شده آموزش داده شد. پس از آن بازدید میدانی از مناطق پرخطر فرونشست در سطح شهر اصفهان انجام شده و آموزش احیای قلبی ریوی پایه به صورت عملی ارایه گردید. در روز دوم، کارگاه های تئوری آشنایی با نرم افزار GPSو  ArcGIS درسالن شهید حریرچیان و کارگاه عملی در سایت آموزش زبان دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردیده و و با گروه بندی شرکت کنندگان، یک سناریوی فرضی از وقوع حادثه فرونشست در منطقه کاوه به آن ها داده شد تا یک برنامه پاسخ بهداشتی به سناریوی فرضی را طراحی کنند. در آخرین روز دوره، دانشجویان در گروه های مختلف به ارایه برنامه های پاسخ بهداشتی به سناریوی فرضی فرونشست در اصفهان پرداخته و پس از داوری، به گروه های برتر جوایزی اهدا شد.